Shybutsweet, 44 jaar, Hetero, uit

Helaas ben ik verlegen en ga ik snel blozen, hierdoor is het voor mij niet altijd makkelijk om het eerste contact te leggen. Terwijl ik als ik de ander eenmaal ken gewoon mezelf kan zijn zonder verlegenheid en ook de andere ondeugende kant kan tonen. Een handicapt dus, die ik graag zou overwinnen met jou. Heb jij wat geduld dan kan ik je leven heel veel aangenamer maken, dat weet ik zeke.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 44
Komt uit: Nederland, Groningen
Woonplaats:

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 1.68
Postuur: Volslank
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap, Discrete relatie

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Een man met geduld die graag wil ontdekken wat er achter die verlegenheid schuil gaat en ik ben bereid je dat allemaal hier te gaan vertellen. Mocht je interesse hebben, laat het me weten. Altijd een berichtje terug!

Mijn sexvoorkeuren: