surfistina, 21 jaar, Hetero, uit

Vrolijk, monogaam en een tikkeltje verlegen. Ik hou van turnen, wandelen, lezen, films/series kijken en natuurlijk boven alles van gezelligheid!

Jong en niet zo ervaren, op zoek naar erotiek, sex en een heerlijke sexpartner in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 21
Komt uit: Nederland, –
Woonplaats:

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 1.69
Postuur: Slank
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ik val op mannen die ouder zijn als mij. Daarbij ben ik wel opzoek naar iemand voor op langer termijn, dus reageer ik niet op getrouwde mannen! Je bent lief, vertrouwbaar en meedenkend. Als je, je daarin kan vinden. Stuur me een berichtje, wees niet bang hoor ik bijt niet hihi xx

Mijn sexvoorkeuren: