Singlemanon, 34 jaar, Hetero, uit Natoye

Carrière daar gingen mijn man en ik voor toen we nog heel jong waren. Door een onverwachte zwangerschap ben ik gestopt met mijn carrière en ben ik full time moeder geworden. Mijn man is wel doorgegaan en dit heeft ons nu uit elkaar gedreven. We zijn uit elkaar gegroeid en begrijpen elkaars taal niet meer. De scheiding is in werking gezet. We wonen al meer dan een half jaar apart van elkaar. Een heel verhaal die scheiding maar dat vertel ik wel als we een date hebben. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Ondanks alle ellende die ik heb gehad mis ik toch een lieve man en dat is ook de reden dat ik mij hier na veel wikken en wegen heb ingeschreven. Kortom: ik zoek een lieve man voor een vriendschap of relatie.

Ervaren en op zoek naar sexpartner in bed. Vlaamse en Nederlandse mannen. Maakt niet uit. Heerlijk geil. Gek op erotische sexspelletjes en natuurlijk pijpen, neuken en nog veel meer …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 34
Komt uit: België, Namen
Woonplaats: Natoye

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Relatie
Lengte: 165.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes: Oren, Lippen, Borst / Tepels, Dijen, Knieën
Mijn kutje is: Getrimmed
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Sexdate

In bed hou ik van: Een ruig beest, Langzaam en rustig

Wat ik in jou zoek:
Een carrièretijger ben je niet want ik ben dat ook niet meer en ik weet wat dat kan betekenen voor een relatie. Je kijkt dieper dan de oppervlakte en vind karaktertrekken als open, sociaal, respect en spontaan belangrijk. Spreekt mijn profiel en mijn foto je aan, dan zou ik het heel leuk vinden als je wat naar mij schrijft. Liefs Manon

Mijn sexvoorkeuren:
Gepassioneerde seks, Ruige seks