nemo, 54 jaar, Hetero, uit Vertelikjelater

Ik….? Ik werk, sport, studeer (klaar…, maar doe nu een cursus, ook klaar…. 🙂 ), ben aan t verbouwen (volgend jaar weer……) en doe andere leuke dingen. Ik….? Ik geniet van het leven! Ik…..? Ik weet aardig wat ik wil. Jij….? Jij bent sportief, spontaan, gedreven en vindt het leuk om dingen samen te doen, maar soms ook alleen… :-). Jij….? Jij hebt gevoel voor humor, relativeringsvermogen en geniet ook! En ja…. jij weet ook best wel aardig wat je wilt…. ;-). En wij….? Wij hebben in eerste instantie de chemie/klik……. En als dát klopt, vervallen, zoals iemand zo mooi zei, ‘alle wensen……….’. Zucht………..

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 54
Komt uit: Nederland, Gelderland
Woonplaats: Vertelikjelater

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 168.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes: Lippen
Mijn kutje is: Getrimmed
Lesbische ervaring: Nee
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed hou ik van: Langzaam en rustig

Wat ik in jou zoek:

Mijn sexvoorkeuren:
Gepassioneerde seks