monatoetje, 52 jaar, Gay / Lesbisch, uit Veghel

Op zoek naar een nieuwe relatie.Ik ben 4 jaar getrouwd geweest met mijn jeugdvriendin. Dit liep stuk omdat zij er vandoor ging met een jonge bloem, en dat heeft mij erg gekwetst. Ik ben nu 2,5 jaar geleden gescheiden en moet me zelf er toe zetten om iets nieuws te starten. Het zal stroef gaan, maar ik sta weer open voor nieuwe vrouwelijke contacten.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Gay / Lesbisch
Leeftijd: 52
Komt uit: Nederland, Noord-Brabant
Woonplaats: Veghel

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 163.00
Postuur: Dun
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Groen

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: Ja
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ik wil graag iemand in mijn leven hebben die loyaal kan blijven en evengoed voor mij zorgt als ik voor haar. Dezelfde interesses zodat we samen leuke dingen kunnen gaan doen.

Mijn sexvoorkeuren:
Gepassioneerde seks, Ruige seks