Meiske6, 24 jaar, hetero uit Zuid-Holland

Hoi. Ik krijg vaak de vraag of ik echt 21 ben en ja heren dat is dus echt zo. Dan is vaak de reactie wat doe je dan hier?? Maar is het bij een leuke meid ineens zo gek terwijl de jonge mannen zich massaal aanbieden? Het is nou eenmaal zo dat ik wil experimenteren en dat liever niet met vrienden of bekenden doe want veel van wat ik wil is ook "kinky". PS ik studeer en woon op kamers en kan heel soms hier op mijn kamer afspreken maar liever in een tof hotelletje op een zaterdag avond en anders bij iemand thuis.

Geil je op jonge meisjes? Neem dan je contact met me op hier?

Naam: Meiske6
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 24
Komt uit: Zuid-Holland
Cupmaat: B
Geaardheid: hetero
Gewicht: 65
Lengte: 167
Postuur: slank
Kleur haar: brunette
Kleur ogen: groen

Ik hou van:
bondage
geil chatten
lingerie
gepijpt worden
rollenspellen
vieze spelletjes