mastermargarita, 47 jaar, Bisexueel, uit Antwerpen

Ik ben een mooie, elegante vrouw die er van houd om haar seksuele fantasiën waar te maken. Ik hou van mooie lingerie, lichte sm. wil de wereld van zinnen verder verkennen en hou er ook van om genot te schenken; Wil heel graag met een vrouw vrijen, maar heb ook een relatie met een fijne man en zo ook graag sex met z’n driën te hebben. Schrijf me een berichtje, graag met foto, en laten we zien hoe het verder gaat. Hopelijk wordt het mooi tussen ons;

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Bisexueel
Leeftijd: 47
Komt uit: België, Antwerpen
Woonplaats: Antwerpen

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Relatie
Lengte: 177.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ben jij een lekkere hete meid en ben je op zoek naar iets nieuws 😉

Mijn sexvoorkeuren: