marieanne, 46 jaar, Hetero, uit

Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn en het is zo fijn om samen leuke dingen te doen en te delen en er gewoon te zijn voor elkaar, ik zoek geen avontuurtjes en zeker niet met jonge kereltjes , graag iemand een beetje van mijn leeftijd en uit de streek van antwerpen, rijd al de ganse dag dus heb geen zin om nog lang in de auto te moeten zitten.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 46
Komt uit: Belgiƫ, Antwerpen
Woonplaats:

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 173.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
De bewuste klik voelen en verlangen naar meer??

Mijn sexvoorkeuren: