maartjeSingle, 41 jaar, Hetero, uit Ronse

Hoi ik ben Maartje, een single vrouw die weer wat liefde wil hebben in haar leven. De liefde van een open man en een man die respect heeft voor een vrouw. Het valt mij steeds moeilijker om na mijn werk in een leeg huis thuis te komen. Alleen koken en alleen aan de eettafel zitten is niet echt gezellig. Kortom ik zoek een leuke maat voor het leven.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 41
Komt uit: Belgiƫ, Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Ronse

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 177.00
Postuur: Slank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Wil jij ook nog een serieuze relatie en hou je van huiselijke gezelligheid? Dan zouden we vast wel eens een match kunnen zijn. Knapperig haardvuur, wijntje zou fijn zijn als je dat ook gezellig vind.

Mijn sexvoorkeuren: