leley4, 54 jaar, Hetero, uit Beveren

In mijn vrije tijd wissel ik actief zijn graag af met rustig een goed boek lezen onder het genot van een glas wijn. Ik ga graag naar (klassieke) concerten of het theater, al komt het daar weinig van of spreek af met vrienden.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 54
Komt uit: Belgiƫ, Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Beveren

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 160.00
Postuur: Volslank
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Bruin

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ik zoek die ene man met wie ik een echte verbondenheid kan opbouwen, zonder dat je je uniciteit verliest. Jezelf kunnen blijven zonder dat je de ander uit het oog verliest. Iemand om het dagelijkse en het onalledaagse mee te delen.

Mijn sexvoorkeuren: