Kathrina, 47 jaar, Hetero, uit Zwolle

Vrouw met een gezonde dosis humor en een tikje zelfspot. Af en toe ook wat impulsief. Ik kan goed relativeren, ben oprecht en eerlijk. Geniet momenten zijn voor mij een avondje weg met vrienden of een dagje sauna. Bovenal geniet ik van en met mijn kinderen. Verder ben ik redelijk sportief. (tennis en net begonnen met hardlopen), sociaal en gezellig. Ik sta zelfstandig in het leven.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 47
Komt uit: Nederland, Overijssel
Woonplaats: Zwolle

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte:
Postuur: Normaal
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Een gezellige, spontane en sportieve man met gevoel voor humor maar die op zijn tijd ook serieus kan zijn en een goed gespek aandurft. Iemand die lekker zijn gang gaat maar toch rekening houdt met de ander.

Mijn sexvoorkeuren: