KatheyB, 56 jaar, Hetero, uit Muno

Ik voel mij nog jonge bloem, die open staat voor leuke spannende dingen om te doen. Ik ben nog niet lang gescheiden, maar toch wel weer op zoek naar de leuke dingen in het leven. Wat zijn dat voor dingen, kan voor mij alles zijn. Samen naar de film, lekker uit eten of ergens wat drinken een uitstapje naar een andere stad. Gewoon heerlijk genieten van het leven en van elkaar natuurlijk, ook niet echt onbelangrijk :P.

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 56
Komt uit: Belgiƫ, Luxemburg
Woonplaats: Muno

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Gescheiden
Lengte: 1.68
Postuur: Normaal
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date, Vriendschap, Discrete relatie

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Ik ben op zoek naar een man, die hetzelfde zoekt als ik. Hoeven echt niet gelijk bij elkaar te wonen want dat is niet wat ik zoek. Gewoon plezier maken en open staan voor avontuur. Ben jij zo iemand, dan hoor ik graag meer van je.

Mijn sexvoorkeuren: