irisje, 56 jaar, Hetero, uit Antwerpen

Ik ben iemand die van leuke dingen houd, wandelen door grote steden maar ook door een regenwoud lopen met een backpack. Sta bijna altijd open om nieuwe dingen te leren, ik ben vrolijk, wel gevoelig… Yo hablo español y un poquito ingles

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 56
Komt uit: België, Antwerpen
Woonplaats: Antwerpen

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Single
Lengte: 168.00
Postuur: Normaal
Kleur haar: Bruin
Kleur ogen: Blauw

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek: Casual date

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
Op ‘zoek’ naar iemand die met beide benen op de grond staat en het leuk vindt om samen dingen te ondernemen, iemand die humor heeft en van lekker eten houdt. Stuur me een berichtje als je geïnteresseerd bent!

Mijn sexvoorkeuren: