Beffer750, 65 jaar, Hetero, uit Aalst

Ik ben een zachte man met veel ondervindingen,niet meer jong maar wel zeer gezond en gedreven! ik kan goed luisteren, en veel aandacht naar men partner toe haar geven in de reden der mogelijkheid, en wens. Als zij zich goed of voldaan voelt, dan ben ik ook met een goed gevoel, kus en groetjes: Jackie xxxxxxx

Wel wat ouder maar nog steeds een echte slet in bed en dan op z’n Vlaams en lekker op z’n Frans …. Stuur me een berichtje hier.

Geslacht: Vrouw, Hetero
Leeftijd: 65
Komt uit: Belgiƫ, Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Aalst

Iets over mezelf:
Relatiestatus: Getrouwd
Lengte: -1.69
Postuur: Fors
Kleur haar: Grijs
Kleur ogen: –

Mijn gevoelige plekjes:
Mijn kutje is: –
Lesbische ervaring: –
Favoriete speeltjes:

Ik zoek:

In bed hou ik van:

Wat ik in jou zoek:
graag een goed verzorgde jonge vrouw! elke vrouw is een mooi schepsel der arde, en het goed gevoel laten merken op het gepaste moment?????

Mijn sexvoorkeuren: